Rummenigge steekt loftrompet over Luhukay

24 oktober 2013, 14:12

Hertha BSC staat momenteel vierde in de Bundesliga, met vijftien punten uit negen wedstrijden. Jos Luhukay, de Nederlandse trainer van Hertha, kan rekenen op de complimenten van Karl-Heinz Rummenigge, de voorzitter van Bayern München. Rummenigge is zeer enthousiast over het spel van Hertha, alsook over de leiding van Luhukay.

Hertha promoveerde dit seizoen weer naar de Bundesliga en baart tot dusver dus opzien met een vierde plaats. Aanstaande zaterdag staan Bayern en Hertha tegenover elkaar en Rummenigge waakt ervoor dat zijn club de tegenstander niet onderschat: “Hertha is de positieve verrassing van dit seizoen, een zeer goed voorbereide ploeg.”, aldus Rummenigge volgens AD Sportwereld.

De voorzitter van de Duitse recordkampioen schrijft de prestaties van de hoofdstedelingen volledig op het conto van Luhukay: “Het komt maar door één man, de trainer. Ze spelen volgens een duidelijk idee en hebben veel kwaliteit. Ik kan Luhukay daar alleen maar mee feliciteren. Het wordt tegen Hertha voor ons dan ook zeker moeilijker dan tegen Viktoria Plzen”, aldus Rummenigge, die Bayern de Tsjechen met 5-0 naar huis zag sturen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen