Siem de Jong hoopt topper tegen Twente te halen

7 oktober 2013, 08:49

Voor Siem de Jong duurde de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht amper 25 minuten. De aanvoerder van Ajax moest zich halverwege de eerste helft laten wisselen. Hij hoopt op tijd fit te zijn voor de volgende wedstrijd, over twee weken tegen FC Twente.

De Jong viel uit met hamstringklachten. Dat ongemak kwam niet uit de lucht vallen, zegt hij in De Telegraaf. "Op training vrijdag voelde ik m’n hamstring opspelen en zaterdag is er een scan gemaakt. Omdat daarop niets te zien was hebben we besloten te starten. Maar toen ik me moest uitstrekken voelde ik de hamstring weer."

De middenvelder gaat er vanuit dat er niets ernstigs aan de hand is. Hij hoopt dat hij de komende periode klaargestoomd kan worden voor de topper in Enschede op 19 oktober. "In overleg met de medische staf zullen we een programmaatje opstellen en dan denk ik weer honderd procent te zijn voor de wedstrijd tegen FC Twente."

Tegen FC Utrecht (3-0) werd De Jong vervangen door Thulani Serero. De 23-jarige Zuid-Afrikaan nam even later prompt de openingstreffer voor zijn rekening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen