Restant Go Ahead- Heracles naar 4 december

5 november 2013, 10:47   Bijgewerkt: 5 november 2013, 12:07

Het eredivisieduel tussen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo wordt op 4 december uitgespeeld. De wedstrijd werd afgelopen zondag gestaakt, nadat het veld als gevolg van hevige regenval onbespeelbaar was geworden.

Het duel zal vanaf de negentiende minuut hervat worden. Op dat moment staakte arbiter Tom van Sichem de wedstrijd. Het duel wordt uitgespeeld met dezelfde opstellingen als op het moment van staken. Is dit in verband met een blessure niet mogelijk, dan mag er een wisselspeler ingezet worden. Voorwaarde is wel dat deze speler dan al op het wedstrijdformulier van het oorspronkelijke speelmoment stond ingeschreven.

Als het aan Heracles-trainer Jan de Jonge lag werd de wedstrijd in zijn geheel overgespeeld, mede omdat linksback Jason Davidson zondag zijn vijfde gele kaart pakte en daarom geschorst zou worden. Hij mag nu het duel wel uitspelen. 

De aftrap zal plaatsvinden om 20:45 uur. Het duel ADO Den Haag - sc Heerenveen wordt ook op die dag ingehaald. Aanvankelijk zou dat om 20:00 uur gebeuren, maar het eerste fluitsignaal zal nu om 18:45 uur klinken. Op die wijze kan FOX Sports beide wedstrijden live uitzenden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen