Jansen zag Tadic zijn ploeg op sleeptouw nemen

24 november 2013, 20:42

FC Twente wist zondag eindelijk weer te winnen in de Eredivisie. In de Grolsch Veste beet NAC Breda eerst enigszins van zich af, maar wisten de tukkers uiteindelijk een ruime zege op het scorebord te zetten: 5-2. Trainer Michel Jansen was na afloop opgelucht: “Als je vier wedstrijden niet wint, dan snak je naar een overwinning. Dat voelt dan wel heel erg lekker.”

Jansen gaf na afloop van het duel voor de camera’s van NOS aan dat hij de ruime zege niet geflatteerd vindt: “Ik vind het een volkomen terechte overwinning, al maakte NAC het ons in eerste instantie best moeilijk, aangezien ze best goed georganiseerd stonden. Maar als je kijkt naar het wedstrijdbeeld, dan vind ik het wel een terechte uitslag”, zo stelt de Twente-coach.

Volgens Jansen nam Dusan Tadic het elftal op sleeptouw: “Dusan was in de tweede helft heel belangrijk. Hij bracht rust, was lekker goed aan de bal en dan zie je dat de ploeg beter gaat voetballen, als het wat langer aan de bal blijft. Na de 3-2 knijp je de billetjes weer aan elkaar, maar we hebben goed gereageerd. Dusan was daarin heel belangrijk.”

Tenslotte werd deze week bekend dat de trainersconstrcutie bij Twente goedgekeurd werd door de KNVB. Hoewel de belangenvereniging CBV het oneens zegt te zijn met deze uitspraak, bekijkt Jansen het zeer nuchter: “We volgden het vanaf de zijlijn. We zijn er vorig jaar vanuit een noodsituatie zo ingestapt. Daar is een goed gevoel uit ontstaan. Toen is er een plan bij de KNVB neergelegd. Dat is goedgekeurd. Daarna zijn er andere partijen die er wat anders van vinden. Die hebben het recht om daarop te reageren, alleen wij hebben ons er nooit zorgen om gemaakt, omdat het op voorhand werd goedgekeurd.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen