Juventus boekt plichtmatige zege bij Parma

2 november 2013, 19:53   Bijgewerkt: 2 november 2013, 21:27

Zonder te overtuigen heeft Juventus de lastige uitwedstrijd tegen Parma in drie punten omgezet. De formatie van coach Antonio Conte was zaterdag met 0-1 te sterk voor de manschappen van zijn collega Roberto Donadoni.

Parma haalde dit seizoen uit vijf thuiswedstrijden tien punten, een prima balans voor een middenmoter. Twee weken geleden werd er nog met 3-2 gewonnen van AC Milan in het eigen Stadio Ennio Tardini. Juventus was dus gewaarschuwd, maar toch hield coach Antonio Conte een aantal vaste krachten buiten de basis, aangezien komende week de belangrijke Champions League-ontmoeting met Real Madrid op de agenda staat. Onder meer Andrea Pirlo begon op de bank.

Zonder de creatieve ingevingen van de spelmaker wist Juventus niet te overtuigen. Parma hield zich vrij eenvoudig staande in het eerste uur. Daarna kwam Pirlo alsnog in de ploeg bij Juventus en langzaam maar zeker werden de bezoekers uit Turijn wel sterker. Zo was Carlos Tevez dicht bij de openingstreffer, maar de Argentijnse spits zag doelman Antonio Mirante redding brengen.

Dertien minuten voor tijd was het dan wel raak. Fabio Quagliarella, net een paar minuten op het veld, vond met een afstandsschot de lat. Maar in de rebound schoot Paul Pogba alsnog raak en bezorgde Juventus daarmee de winst. La Vecchia Signora nadert koploper AS Roma door de zege tot twee punten, maar i Giallorossi gaan - met Kevin Strootman - zondag nog op visite bij Torino.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen