'Suarez met privéjet terug naar Liverpool'

19 november 2013, 11:10
'Suarez met privéjet terug naar Liverpool'

Luis Suarez zal snel na het duel van Uruguay met Jordanië alweer teruggevlogen worden naar Engeland. Daarvoor mag hij volgens The Daily Mirror gebruik maken van de privéjet van John Henry, eigenaar van Liverpool.

Op die manier heeft hij meer tijd om zich voor te bereiden op het Premier League-duel met Everton van komende zaterdag. Henry wil graag een vervolg geven aan de succesvolle seizoensstart van The Reds, en hoopt dat het meespelen van Suarez in de Merseyside derby van groot belang kan zijn.

Tussen de aftrap van het duel tussen Uruguay en Jordanië en de Merseyside-derby zit 61 uur en drie kwartier, en in het geval van Suarez ook nog eens ruim 11.000 kilometer. Uruguay lijkt zich weinig zorgen te hoeven maken over plaatsing voor het WK, daar het heenduel met 0-5 gewonnen werd.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen