FC Twente zonder moeite langs Go Ahead Eagles

14 december 2013, 22:42   Bijgewerkt: 14 december 2013, 22:52

FC Twente heeft met 3-1 van Go Ahead Eagles gewonnen. Even kwamen de bezoekers terug in de wedstrijd, dankzij een rake strafschop, maar FC Twente was heer en meester op eigen veld. Vooral de derde goal van Dusan Tadic was prachtig. Hij ramde een vrije trap hard in het doel en besliste daarmee het duel.

FC Twente wist dat het bij winst gelijk zou komen met koploper Vitesse en begon furieus. De thuisploeg kende een goede start, maar Go Ahead liet zich ook zien. Vooral Rijsdijk kreeg een goede kans op de openingstreffer, maar hij behield niet het overzicht en ging voor eigen succes. Dat liep niet goed af, waardoor het 0-0 bleef.

Na de rust kreeg Luc Castaignos al snel de kans op 2-0, maar hij stuitte op de goed keepende Room. Niet veel later was het toch raak, nadat Mokhtar voor open doel miste, maar het geluk had dat de bal er via Castaignos toch in ging. Een minuut later kwam Go Ahead terug in de wedstrijd. Bengtsson haalde Antonia neer in het strafschopgebied en kreeg terecht een penalty tegen. Van der Linden bleef rustig en maakte er 2-1 van.

Waar de bezoekers voor rust nog even mochten dromen van een goed resultaat, was het in de tweede helft vooral FC Twente dat dominant was. Go Ahead kreeg het niet meer voor elkaar om echt gevaarlijk te worden, waardoor FC Twente zonder veel moeite het duel uit kon spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen