Aanvoerder Van der Vaart vreest degradatie met HSV

27 januari 2014, 16:19

Hamburger SV verloor afgelopen weekend in eigen huis van Schalke 04 (0-3). Door de pijnlijke nederlaag staat de ploeg van trainer Bert van Marwijk inmiddels op een nacompetitieplek, en maar twee punten boven de rechtstreekse degradatieplaatsen. Aanvoerder Rafael van der Vaart maakt zich dan ook zorgen.

"Ik heb amper kunnen slapen", zegt de Oranje-international op de clubsite. "Natuurlijk is de teleurstelling groot. Als ik eerlijk ben, weet ik ook niet meer wat ik er nog over moet zeggen. We weten dat er iets moet veranderen, maar we pakken niet door. Dit is zeer vervelend. Als we zo verder gaan, degraderen we", verzucht de 30-jarige Van der Vaart. "Ik ga er vanuit dat elke speler honderd procent geeft. Maar als je ziet hoe we tegen Schalke de doelpunten weggeven... Op die manier ga je echt geen wedstrijd winnen."

HSV verzamelde deze editie van de Bundesliga slechts zestien punten. Direct onder de gevallen grootmacht staat het 1.FC Nürnberg van coach Gertjan Verbeek, met veertien punten. Hekkensluiter is Eintracht Braunschweig met twaalf punten. In Duitsland degraderen de onderste twee teams direct.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen