FC Twente profiteert niet van misstap Ajax

Ger
12 februari 2014, 21:39

FC Twente heeft niet weten te profiteren van het gelijkspel van koploper Ajax. De nummer twee van de ranglijst bleef op bezoek bij FC Groningen eveneens op een remise steken: 1-1. Door het resultaat staat FC Twente nu vier punten achter op de lijstaanvoerder uit Amsterdam. Het duel in Groningen kon tweeënhalve week geleden geen doorgang vinden vanwege de slechte staat van het veld.. 

Erwin van de Looi, de coach van FC Groningen, had daarmee juist een gelukkige hand van wisselen. Adorjan en Hateboer waren ten koste van Andraz Kirm en Giliano Wijnaldum in de basisploeg gekomen. Met verder Rasmus Lindgren in plaats van de geschorste Maikel Kieftenbeld telde het elftal van de noorderlingen in totaal drie wijzigingen. Na de 1-0 moest FC Groningen het initiatief aan FC Twente laten, maar de Tukkers deden veel te weinig met het balbezit. Youness Mokhtar kreeg voor rust de beste mogelijkheid, maar zijn schot miste vaart.

Een combinatie tussen Luc Castaignos en Dusan Tadic bezorgde FC Twente in de 77ste minuut toch een gelijkspel. Op aangeven van de spits schoot de Serviër in een kluwen van spelers van dichtbij raak tegen zijn oud-werkgever. Meer zat er voor FC Twente in het restant van de wedstrijd niet in. Vijf minuten voor tijd kwamen de bezoekers zelfs goed weg toen Richairo Zivkovic de bal ontving in het vijfmetergebied. De invaller gleed vervolgens echter weg in de modder en kon Marsman dus niet onder vuur nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen