Guardiola hoopt op bijtekenen 'fantastische' Kroos

20 februari 2014, 11:26

Toni Kroos was woensdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Arsenal één van de betere spelers van Bayern München. De spelverdeler kan bij de ploeg van Josep Guardiola echter niet altijd op een basisplaats rekenen. De trainer weet echter hoe belangrijk hij is voor zijn ploeg en hoopt op een langer verblijf van de middenvelder.

De Spaanse oefenmeester was na afloop van de 0-2 overwinning in Londen lovend over de spelverdeler. "Hij speelde op een heel, heel hoog niveau", zei Guardiola tegen Duitse media. "Dit was echt Champions League-niveau. Ik houd van spelers die graag de bal willen hebben. Die alleen maar spelen, spelen en nog eens spelen. Toni is zo'n voetballer. Hij speelde fantastisch."

Kroos heeft de gesprekken over contractverlenging met de club verschoven naar het einde van het seizoen. Zijn coach hoopt dat international voor Bayern behouden blijft. "We willen allemaal dat hij bij ons blijft. Toni wil ook graag blijven, dus ik ben zeer positief gestemd."

De 24-jarige Duitser brak tegen The Gunners de ban door met een fraaie treffer de 0-1 op het scorebord te zetten. "Grote spelers laten het altijd zien in belangrijke wedstrijden", liet Kroos na afloop optekenen. "Ik denk dat ik goede wedstrijden hebben gespeeld voor de club, maar dit was zeker één van de beste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen