Mourinho kan leven met 1-1: "Terecht resultaat"

27 februari 2014, 00:00   Bijgewerkt: 26 februari 2014, 23:51

Chelsea won niet, maar toch is José Mourinho niet ontevreden over de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray. In Istanbul eindigde de eerste wedstrijd tussen beide teams in de achtste finale van het miljoenenbal in 1-1. Chelsea kwam vroeg in de wedstrijd via Fernando Torres met 0-1 voor, na de pauze maakte de thuisploeg gelijk.

Het gelijkspel is voor Chelsea geen slecht resultaat, het betekent dat de ploeg over drie weken voor eigen publiek aan een zege of zelfs 0-0 genoeg heeft om door te gaan. Mourinho noemt de 1-1 in Istanbul dan ook 'een acceptabele uitslag'. "Het is niet makkelijk om hier in dit stadion te winnen. We hebben het prima gedaan, al hadden we in de eerste helft effectiever moeten zijn. We kregen drie of vier goede kansen. Maar gezien de tweede helft, is een gelijkspel een terecht resultaat", laat hij weten via de officiële kanalen van Chelsea.

De manier waarop Chelsea een doelpunt tegen kreeg, zit de coach echter niet lekker. Vanuit een corner kon Aurélien Chedjou raak tikken. "Daar houd ik niet van, maar de spelers ook niet", aldus de Portugees.

Tijdens de return in Londen zal de aandacht vooral uitgaan naar Didier Drogba, de spits van Galatasaray. Hij bezorgde Chelsea in 2012 de Champions League. "Op Stamford Bridge zal Drogba de beste ontvangst van zijn leven krijgen", belooft Mourinho. "De fans zullen hun liefde en respect voor deze clublegende tonen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen