Robben in Londen: "Bijzonder om hier weer te zijn"

19 februari 2014, 10:25

Arjen Robben is weer even terug in de stad waar hij vorig jaar één van de mooiste momenten uit zijn voetballeven beleefde. Negen maanden nadat hij op Wembley het winnende doelpunt maakte in de Champions League-finale tegen Borussia Dortmund, neemt de Groninger het met Bayern op tegen Arsenal.

In aanloop naar het duel met Arsenal in de achtste finale van het miljoenenbal, verblijft Bayern in hetzelfde hotel als negen maanden geleden. En dus roept dat herinneringen op, zeker ook bij Robben. "Natuurlijk is het bijzonder om terug te zijn in deze stad en in dit hotel. Heel bijzonder", citeert UEFA.com hem. "De vorige keer dat we hier waren, was een hoogtepunt voor ons allemaal. Maar we zijn realistisch genoeg om te weten dat dit een compleet nieuw seizoen is, een nieuwe competitie. We beginnen, zoals alle teams, weer op nul."

Robben benadrukt dat het niet eenvoudig gaat worden om Arsenal te verslaan. "Dit worden twee heel zware wedstrijden, twee finales. Twee kwalitatief heel sterke teams staan tegenover elkaar. Op dit niveau kunnen details beslissend zijn, daar moeten we ons op instellen. Arsenal is een stuk verder dan een jaar geleden."

Vorig jaar, ook in de achtste finale, won Bayern München in Londen met 1-3 van Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen