Sneijder: "In dienst van de ploeg gespeeld"

26 februari 2014, 23:15

Zijn stempel op de wedstrijd kon Wesley Sneijder niet drukken. De spelmaker van Galatasaray speelde tegen Chelsea in een vrije rol vanaf de linkerkant, maar het spel van de Turkse ploeg ging vooral over rechts. En dus speelde Sneijder een vrij onopvallende wedstrijd, geeft hij toe.

"Zoiets heb je wel eens", zegt de Oranje-international in een eerste reactie bij de NOS. "We hadden meer balbezit, maar alles ging over rechts. Vooral in de eerste helft. Dat heb ik ook aangeven en na rust ging al meer over links, maar we hadden in sommige gevallen sneller de wisselpass moeten gebruiken."

"Ik speel vanuit mijn positie, ik had een vrije rol op links", vervolgt de middenvelder. "Of ik dat leuk vind? Als je vaker de bal krijgt wel, ja. Nu even niet, maar ik heb gewoon in dienst van de ploeg gespeeld. Dat hoort er ook bij. Dit gelijkspel is voor ons dik verdiend, hopelijk krijg ik de volgende keer iets meer ballen."

Danny Blind, de assistent van bondscoach Louis van Gaal, zat in Istanbul op de tribune om Sneijder te beoordelen. De middenvelder hoopt dat hij vrijdag opgenomen wordt in de definitieve Oranje-selectie voor de oefenwedstrijd tegen Frankrijk, op 5 maart in Parijs. "Ik voel me goed, ben fit. Je zag vandaag ook dat ik bij balverlies gewoon terug in mijn positie kom. Ik hoop op deze manier nog even door te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen