Toekomst Van Marwijk nog altijd aan zijden draadje

12 februari 2014, 16:07

Het is nog steeds onduidelijk wat er met Bert van Marwijk gaat gebeuren bij Hamburger SV. Een deel van de Raad van Commissarissen van de club uit Hamburg diende volgens het Duitse Bild reeds een motie van wantrouwen in over de Nederlandse coach en sportief directeur Oliver Kreuzer. Van Marwijk zou vervangen moeten worden door Felix Magath, die oud-speler en -trainer is van de club.

De RvC zoekt, zelfs na de urenlange vergadering van afgelopen week, nog altijd naar een oplossing voor de situatie bij HSV, dat onder de degradatiestreep staat in de Bundesliga. Voor de Magath-constrcutie zijn acht van de elf stemmen nodig, maar meer dan zeven stemmen zijn er momenteel niet, waardoor de soap voortduurt.

Zodoende is er nog altijd geen duidelijkheid en neemt de interne onrust toe. En dat terwijl de club al genoeg zorgen heeft. Woensdagavond (20.30 uur) speelt HSV tegen Bayern München, in de kwartfinales van de DFB Pokal. Wellicht dat het resultaat van deze wedstrijd invloed heeft op het standpunt van bepaalde leden van de RvC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen