Van der Vaart twijfelgeval voor zespuntenduel

13 februari 2014, 17:22

Het is nog onduidelijk of Rafael van der Vaart zaterdag kan spelen in de belangrijke uitwedstrijd tegen hekkensluiter Eintracht Braunschweig. De Nederlandse middenvelder van Hamburger SV liep woensdag in het verloren bekerduel met Bayern München (0-5) een spierblessure op.

Van der Vaart moest vijf minuten voor rust geblesseerd van het veld. Door de kwetsuur kon hij donderdag niet volledig meedoen op de training. Nadere tests moeten uitwijzen of de Oranje-international inzetbaar is in het zespuntenduel met Eintracht Braunschweig.

HSV heeft zijn laatste zes wedstrijden in de Bundesliga verloren, waardoor het is afgezakt naar de zeventiende plek op de ranglijst. Indien er ook van rodelantaarndrager Eintracht Braunschweig wordt verloren, heeft de equipe van coach Bert van Marwijk nog maar één punt marge naar de laatste plaats.

Milan Badelj is er in elk geval niet bij tegen Eintracht Braunschweig. De Kroatische middenvelder viel eveneens uit tegen Bayern München en staat twee tot drie weken aan de kant, meldt HSV op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen