Van Marwijk hoeft niet te vrezen voor Magath

14 februari 2014, 07:52

Coach Bert van Marwijk hoeft niet langer te vrezen dat hij ten gunste van Felix Magath wordt ontslagen bij Hamburger SV. De 60-jarige Duitse oefenmeester meldt donderdag via Facebook dat hij geen interesse heeft in een baan bij de kwakkelende Rothosen.

Magath voelt dat niet alle geledingen binnen HSV op zijn komst zitten te wachten. "Hoe kan men in dergelijke omstandigheden een club voor degradatie behoeden? Eenheid zou de hoogste prioriteit moeten genieten, maar dat is op dit moment niet mogelijk vanwege alle individuele belangen binnen de club."

Magath was in het verleden speler en trainer van HSV, en de supporters en geldschieters hoopten op een terugkeer van de oud-international. Welke rol Van Marwijk dan zou krijgen, was nog onduidelijk. Maar binnen HSV is men dus minder enthousiast over Magath.

HSV verloor zijn laatste zes duels in de Bundesliga en is daardoor afgezakt naar de zeventiende plaats. Zaterdag gaan de noorderlingen op visite bij hekkensluiter Eintracht Braunschweig, dat HSV bij winst tot één punt nadert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen