Mancini baalt: "We speelden echt heel slecht"

19 maart 2014, 07:30

Galatasaray hield Chelsea drie weken geleden in Istanbul verdienstelijk op een 1-1 gelijkspel in de achtste finales van de Champions League, maar was dinsdag kansloos in de return. Op Stamford Bridge werd met 2-0 verloren. Volledig terecht, stelde coach Roberto Mancini na afloop vast.

"We hadden nergens recht op, Chelsea was stukken beter dan wij", zei de Italiaan tegen de verzamelde media. Al binnen vier minuten keek Galatasaray tegen een 1-0 achterstand aan. "Het was al een moeilijke opgave, maar door die vroege tegentreffer werd het nog moeilijker. We speelden echt heel slecht."

Chelsea speelde evenmin groots, maar trok de winst zonder problemen naar zich toe. Daarmee kreeg Didier Drogba niet zijn gedroomde rentree in Londen. De Ivoriaanse spits speelde tussen 2004 en 2012 voor Chelsea en leidde dat team in zijn laatste seizoen naar de winst van de Champions League. Inmiddels is hij speler van Galatasaray. Mancini: "Didier speelde niet heel goed en heeft ook niet veel kansen gekregen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen