Mourinho wil arbiter Foy niet meer bij duels Chelsea

Ger
17 maart 2014, 14:21

José Mourinho is nog altijd witheet na de verloren uitwedstrijd tegen Aston Villa. De oefenmeester van Chelsea richt zijn woede vooral op arbiter Chris Foy, die de Brazilianen Willian en Ramires rood gaf. Bovendien werd Mourinho zelf naar de tribune verwezen wegens aanmerkingen op de leiding. Als het aan de Portugees ligt, fluit Foy nooit meer een wedstrijd van Chelsea.

De Londenaren hadden in het verleden al slechte ervaringen met de 51-jarige scheidsrechter. In totaal stuurde Foy inmiddels in acht wedstrijden maar liefst zes spelers van Chelsea van het veld. "Misschien is het handig dat de scheidsrechterscommissie hem niet meer naar ons toe stuurt", aldus Mourinho. "Ik heb niet het recht om dat te vragen, maar ik denk dat ze de situatie onder de loep moeten nemen. Heel vaak ontstaan er problemen als hij een duel van Chelsea leidt."

"Mijn spelers praten de hele week over hem als bekend is dat hij als scheidsrechter voor onze wedstrijd is aangewezen. Daar hebben ze voldoende redenen voor", zegt Mourinho. "Normaal gesproken wil ik niet eens weten wie de scheidsrechter is. Maar als we meneer Foy nog een keer krijgen, dan zal ik anders met mijn spelers moeten werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen