"United is een van de belangrijkste clubs ter wereld"

31 maart 2014, 20:03

Aanstaande dinsdag is Old Trafford het strijdtoneel voor het eerste deel van de confrontatie tussen Manchester United en Bayern München. United kent in eigen land een kleurloos seizoen en Bayern, dat inmiddels al landskampioen van Duitsland is, is dé favoriet om door te gaan naar de halve finale van de Champions League.

Bayern-coach Pep Guardiola beseft dat zijn collega-trainer David Moyes onder druk staat in Manchester. "Maar het kan zomaar een keer gebeuren dat ik ook in zijn situatie terechtkom. Het hedendaagse voetbal is een beweeglijke wereld", zegt de oefenmeester van de Duitse recordkampioen op de persconferentie in aanloop naar het duel met United.

"United is een van de belangrijkste clubs ter wereld. Ze hebben grote spelers. Het is een eer om op Old Trafford te spelen", vervolgt Guardiola. Bayern-sluitpost Manuel Neuer wil geen conclusies trekken uit het feit dat United in eigen land zeer teleurstellend presteert: "Denk maar aan Chelsea, dat zesde werd, maar wel de Champions League won", herinnert Neuer zich.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen