Advocaat: "Wisten het eigenlijk al van tevoren"

11 april 2014, 07:59

Dick Advocaat berustte donderdag in de uitschakeling van 'zijn' AZ in de kwartfinales van de Europa League. Volgens de coach zat een stunt er nooit echt in voor de Alkmaarders. "We hebben alles geprobeerd, maar kwamen wat tekort. Dat wisten we eigenlijk al van tevoren", aldus Advocaat voor de camera van RTL7 na de 2-0 nederlaag tegen Benfica.

Toch keek de Hagenaar met een positief gevoel terug op het Europees seizoen van AZ. "We hebben de laatste acht bereikt, daar heb ik de jongens een compliment voor gegeven. We zijn ver gekomen en hebben geprobeerd er ook tegen Benfica een wedstrijd van te maken. Kwalitatief zijn wij echter natuurlijk een stuk minder. Bij Benfica gaat het allemaal wat makkelijker, dat is een Europese topclub die simpel kampioen van Portugal wordt, zo ver zijn wij nog niet."

Na de uitschakeling in de KNVB-beker en de Europa League rest voor AZ alleen nog de competitie. "We moeten zorgen dat we de play-offs halen. Zondag tegen NEC is het weer een belangrijke wedstrijd, dan moeten we fit en scherp zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen