Ancelotti: "Ronaldo speelde met zekerheid en vertrouwen"

27 april 2014, 10:27

Real Madrid hoefde zich zaterdagavond nauwelijks in te spannen, toen Osasuna op bezoek kwam in Bernabéu. De Madrilenen zegevierden in 4-0 en kenden zodoende een prima generale voor het tweede deel van de Champions League-confrontatie met Bayern München, die komende dinsdag gespeeld zal worden.

Carlo Ancelotti, de coach van De Koninklijke, was tevreden met het optreden van de Madrileense grootmacht. Hij zag Cristiano Ronaldo excelleren als vanouds en indruk maken met twee prachtige doelpunten: "Alles ging goed bij Cristiano en de rest van de spelers. Er waren geen problemen en sommige spelers kregen rust. Het was een goede wedstrijd, zonder een hoge intensiteit. Cristiano liet zijn dat hij in goeden doen is. Hij speelde met meer zekerheid en vertrouwen dan afgelopen woensdag."

De Italiaan kijkt uit naar het treffen met Bayern: "Ik weet zeker dat ik elf spelers opstel die zeer gretig zijn. Iedereen moet rustig zijn. We gaan ons goed voorbereiden.", aldus Ancelotti, die na het duel in Madrid veel kritiek kreeg vanwege zijn defensieve strategie, maar aangeeft dat dit in de return anders zal zijn: "Het doel is om te scoren in München, niet om te verdedigen. Dat wordt ons strijdplan. Ik heb veel vertrouwen in mijn spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen