Giggs: "United geen underdog tegen Bayern"

1 april 2014, 09:30

Manchester United maakt in de eigen competitie een kleurloos seizoen door, maar doet nog wel volop mee in de Champions League. Vanavond (dinsdag) brengt Bayern München een bezoek aan Old Trafford. Een pittige kluif voor de mannen van manager David Moyes, al ziet Ryan Giggs zeker kansen.

Voor de veertigjarige Giggs is het niet de eerste ontmoeting met de Zuid-Duitsers. "Het zijn twee grote clubs met een geweldige historie", zegt de Welshmen tegen Sky Sports. "Als Bayern tegen United speelt, is het altijd speciaal. Of het nou de CL-finale is, of een kwartfinale", zegt Giggs, die weet dat Der Rekordmeister dit seizoen ijzersterk is. "Natuurlijk is Bayern een geweldig team. Zij zijn de cuphouders en hebben een zeer sterke ploeg. Waarschijnlijk zijn zij voor veel mensen de grote favoriet voor de titel."

Ondanks de favorietenrol voor Bayern, ziet Giggs mogelijkheden voor zijn club. "Wij zijn Manchester United en spelen op Old Trafford. We hebben daar geweldige avonden in Europa meegemaakt. Wij als spelers zien United dan ook niet als underdog. Dit zijn de wedstrijden die je als speler wilt spelen", vervolgt de veteraan. "Het gaat lastig worden, maar we hebben er vertrouwen in. Het is mogelijk voor ons, maar dan moeten we goed spelen en een beetje geluk hebben."

United moet het vanavond stellen zonder de geblesseerde Robin van Persie en de geschorste Patrice Evra, die vervangen wordt door Alexander Büttner. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen