Oud-PSV'er Alex baalt: "Niet laten zien wat we kunnen"

9 april 2014, 10:34

Het Champions League-seizoen 2013/2014 eindigde voor Alex op bekend terrein. De 31-jarige centrale verdediger, in het verleden vijf jaar actief voor Chelsea, ging met zijn Paris Saint Germain onderuit op Stamford Bridge. De voormalig PSV'er baalt flink van de nederlaag, die volgens hem onnodig was.

Paris Saint Germain verdedigde in Londen een 3-1 voorsprong, maar kwam snel in de problemen. Na een half uur was het al 1-0 voor Chelsea. "We gaven het eerste doelpunt te eenvoudig weg", stelt de Braziliaan. "Daarna voerde Chelsea de druk op. Ik weet hoe lastig het is voor teams om hier overeind te blijven en wij misten de agressie die we vorige week voor eigen publiek wel hadden. Deze nederlaag is voor ons lastig te accepteren, iedereen zit er flink doorheen. We gingen de wedstrijd vol vertrouwen in, maar hebben niet laten zien wat we kunnen. Dat is ons duur komen te staan."

Teamgenoot Blaise Matuidi vindt dat Paris Saint Germain 'trots kan zijn'. "We moeten van deze wedstrijd leren en naar de toekomst kijken. Dat we onze topscorer Zlatan Ibrahimovic misten, was een flinke aderlating."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen