Robben: "Allianz Arena zal in vuur en vlam staan"

28 april 2014, 12:11

Nog een paar dagen, dan is duidelijk welke twee teams dit seizoen de finale van de Champions League spelen. Op dinsdag spelen Bayern München en Real Madrid hun halve finale, een dag later strijden Chelsea en Atlético Madrid om een plek in de eindstrijd. Bayern, de titelhouder, moet in eigen huis tegen Real een 0-1 achterstand goed zien te maken. Arjen Robben heeft goede hoop dat zijn ploeg daarin gaat slagen.

"Het is duidelijk dat Real door het resultaat in Madrid veel vertrouwen zal hebben in een goede afloop, maar ze zullen ook weten dat ze het hier niet gemakkelijk gaan krijgen", liet Robben tijdens een perspraatje een dag voor de wedstrijd weten. "Er zullen, van onze kant, zeker geen cadeautjes uitgedeeld worden. De Allianz Arena in München zal in vuur en vlam staan, we zullen alles geven. We hebben alle steun van de fans nodig."

Robben benadrukt dat Bayern een echte teamprestatie nodig heeft om Real te verslaan. "De elf spelers op het veld en de zeven op de reservebank moeten alles geven. We geloven allemaal in een goede afloop."

Real won de heenwedstrijd met 1-0, door een doelpunt van Karim Benzema. In dat duel maakte Cristiano Ronaldo zijn rentree na een blessureperiode en moest Gareth Bale wegens ziekte op de bank beginnen, in München zullen beide vedettes wél topfit aan de aftrap verschijnen. "Dat maakt het natuurlijk niet makkelijker voor ons", weet Robben. "Maar wij zullen ons eigen spel spelen en de aanval kiezen. We moeten waakzaam zijn voor counters, we weten hoe graag Real dit toernooi wil winnen. Maar wij hebben de kans om geschiedenis te schrijven en zijn net zo gemotiveerd als zij. Twee grote teams met grote ambities staan tegenover elkaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen