Immobile redt Dortmund, Hamburger SV hekkensluiter

24 september 2014, 22:12

Borussia Dortmund heeft een punt overgehouden aan het thuisduel tegen VfB Stuttgart. In eigen huis stond de ploeg lange tijd met 0-2 achter, maar kort voor tijd wendde aanvaller Ciro Immobile een nederlaag af: 2-2. Hamburger SV staat na een nederlaag tegen Borussia Mönchengladbach laatste in de Bundesliga.

Stuttgart stond laatste in de Duitse competitie, maar pakte brutaal de leiding in Dortmund. Daniel Didavi scoorde na vijftig minuten de openingstreffer en bracht twintig minuten later ook de 0-2 op het scorebord. Een nederlaag voor Dortmund leek in de maak, maar Pierre Aubameyang scoorde een kwartier voor de tijd de aansluitingstreffer. Vijf minuten voor tijd besliste aanvaller Ciro Immobile de 2-2.

HSV speelde vanavond zonder Rafael van der Vaart en ging onderuit in Mönchengladbach. Max Kruse maakte in de eerste helft de enige treffer. VfL Wolfsburg verloor ook. De ploeg ging op bezoek in Berlijn met 1-0 onderuit tegen Hertha BSC. Salomon Kalou was de matchwinner voor de equipe van Jos Luhukay.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen