Luis Enrique: "Leuke wedstrijd, we waren veel beter dan Ajax"

22 oktober 2014, 09:47

FC Barcelona had dinsdagavond geen kind aan Ajax, dat tamelijk eenvoudig met 3-1 opzij gezet werd in Camp Nou. Vooral in de eerste helft was het krachtsverschil tussen beide ploegen enorm. Luis Enqirue, de coach van het Catalaanse sterrenensemble, vond de zege meer dan verdiend en was vooral te spreken over de eerste helft van zijn formatie.

"Ik vond het een zeer leuke wedstrijd", zegt Luis Enrique over het treffen met de Ajacieden. De keuzeheer van Barça vond dat zijn ploeg de zaakjes goed op orde had. "In de eerste helft waren we veel beter dan Ajax, we creëerden veel kansen. We scoorden twee keer, maar we hadden de wedstrijd al lang dood kunnen maken. Ik ben tevreden met het resultaat; we hebben ons doel behaald en verdiend gewonnen."

Luis Enrique zag Ajax het nog wel even spannend maken, door een treffer van Anwar El Ghazi. "Toen het 2-0 stond hadden we geen volledige controle over de wedstrijd, maar onze spelers zijn geen machines. Ze kunnen ook fouten maken. Er zijn altijd dingen die voor verbetering vatbaar zijn. Dat hoort bij het voetbal. Maar ik vond ons veel beter dan Ajax", aldus de Barça-coach, die het dan vooral over de eerste helft heeft. "Deze was echt geweldig. Het is logisch dat een team dat niveau niet 90 minuten kan volhouden. We moeten echter nog wat stabieler worden", beseft hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen