Vd Berg: "In de breedte zijn we sterker geworden"

16 januari 2015, 20:45

sc Heerenveen moet er zondag weer staan, als de belangrijke uitwedstrijd tegen FC Utrecht op het menu staat. Met een goed resultaat in de Domstad kan het een leuke tweede seizoenshelft worden, met een valse start zal er eerst naar beneden gekeken moeten worden door de huidige nummer elf van de Eredivisie.

Aan Joey van den Berg werd gevraagd of Heerenveen klaar is voor de herstart. "Dat denk ik wel, we hebben een goed trainingskamp achter de rug en hebben er twee nieuwe spelers bij. In de breedte zijn we sterker geworden. Het staat er prima op", antwoordt de middenvelder op de officiële clubwebsite. Hij beseft dat het duel in Utrecht van groot belang is. "Als je goed start geeft dat vertrouwen voor de volgende wedstrijden. We zijn 2014 een beetje wisselvallig geëindigd. We moeten stabieler presteren en resultaten neerzetten, anders blijven we hangen in de manier van spelen van voor de winterstop."

Persoonlijk hoopt Van den Berg in de tweede seizoenshelft vaker betrokken te zijn bij doelpunten. "Want dat is toch waar je op beoordeeld wordt", weet hij. "Ik heb nog geen doelpunt gemaakt en nog maar één assist gegeven, voor een nummer tien is dat wel wat magertjes. Ik heb de laatste wedstrijden niet slecht gespeeld, maar op dat punt kan het wel beter. Het zou wel lekker zijn dat ik ga scoren en meer assists geef. Persoonlijk lig ik er niet wakker van, het resultaat is belangrijker dan persoonlijk succes, maar van doelpunten en assists krijg je wel vertrouwen en ga je beter spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen