Ajax weer zonder Milik, Klaassen en Viergever in basis

8 februari 2015, 13:31   Bijgewerkt: 8 februari 2015, 13:39

Ajax treedt in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (14.30 uur) aan met dezelfde voorhoede als afgelopen donderdag, toen AZ met 0-1 te sterk was in de Amsterdam ArenA. Dat betekent dat Anwar El Ghazi, Lasse Schöne en Ricardo Kishna in Deventer voor de Amsterdamse doelpunten moeten zorgen. Wint Ajax in de Adelaarshorst, dan komt het op twaalf punten van PSV.

Arkadiusz Milik moet door deze keuze van coach Frank de Boer wederom genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Lucas Andersen was net als de Pool gepasseerd voor het duel met AZ en behoort ditmaal niet tot de wedstrijdselectie, wegens ziekte. Joël Veltman maakt zijn rentree in de selectie, maar begint nog wel op de bank.

Davy Klaassen keert terug van een blessure en vervangt Jaïro Riedewald in de startopstelling. Hij heeft een meer controlerende rol dan hij normaal gesproken heeft. Thulani Serero, het maatje van Klaassen op het middenrif, is nog niet hersteld. Daarom staat Riechedly Bazoer weer aan de aftrap bij de regerend landskampioen. Ook Daley Sinkgraven, die midweeks debuteerde voor zijn nieuwe club, mag weer beginnen. De geschorste Niklas Moisander wordt vervangen door Nick Viergever.

Opstellingen

Go Ahead Eagles: Van der Hart; Nieuwpoort, Vriends, Van der Linden, Schenk; Rijsdijk, Duits, Overgoor; Verhoek, Plet, Türüc.

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Van der Hoorn, Viergever, Boilesen; Klaassen, Bazoer, Sinkgraven; El Ghazi, Schöne, Kishna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen