Belangrijk duel Excelsior: "Ze zijn niet beter dan wij"

3 februari 2015, 12:31

In de kelder van de Eredivisie staat vanavond (dinsdag) een mooi duel op het programma. Go Ahead Eagles, de nummer veertien, speelt in eigen huis tegen Excelsior. De Kralinger hebben twee punten meer en staan één plekje hoger. De belangen zijn dus groot, weet Excelsior-coach Marinus Dijkhuizen.

"Winnen we, dan nemen we wat afstand van de onderste plaatsen. Als we verliezen komt Go Ahead over ons heen en staat alles weer wat dichter bij elkaar. De punten zijn duur op dit moment", blikt Dijkhuizen bij RTV Rijnmond vooruit op het duel in Deventer. Hij is ervan overtuigd dat zijn ploeg kan winnen in de Adelaarshorst. "We hebben thuis ook van Go Ahead Eagles gewonnen en ze maken een wisselvallig seizoen door. Ook al hebben ze zich nu versterkt met Wesley Verhoek en Glynor Plet, denk ik niet dat ze beter zijn dan wij."

De wedstrijd in Deventer tussen Go Ahead Eagles en Excelsior begint dinsdagavond om 18.30 uur. Het vormt de aftrap van een midweekse speelronde in de Eredivisie, die duurt tot en met donderdagavond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen