Dortmund wint weer: "Terechte zege met mooie goals"

14 februari 2015, 11:36

Voor het eerst sinds september heeft Borussia Dortmund twee competitieduels achter elkaar gewonnen. Vrijdagavond werd FSV Mainz 05 met 4-2 aan de kant geschoven, waardoor de ploeg van Jürgen Klopp de weg naar boven heeft ingeslagen. De oefenmeester hoopt dat zijn elftal het ook in de komende weken gaat laten zien.

Tegen Mainz begon het vrijdagavond dramatisch. Al na een minuut keek het tegen een achterstand aan. "Dit hele seizoen is al één grote uitdaging voor ons", zegt Klopp op de clubsite. "De eerste goal van Mainz was slapstick, maar we kwamen met een goede reactie." Bij rust was de stand nog 0-1, na de pauze scoorde Dortmund vier keer. "Ik zei tegen de spelers dat de kansen zouden komen als ze zo bleven voetballen. Het is een terechte zege en we hebben mooie doelpunten gemaakt."

"Het was een zespuntenwedstrijd en die we hebben gewonnen. We hebben nu evenveel punten als Mainz", stelt Klopp tevreden vast. "De komende tijd moeten we meer stabiliteit in de ploeg brengen, want de komende duels zullen niet gemakkelijk worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen