Dost treft Hertha: "Ik heb er zin in, zij iets minder denk ik"

21 februari 2015, 14:59

Bas Dost is na de winterstop behoorlijk op schot bij VfL Wolfsburg. De aanvaller scoorde vorige week zaterdag maar liefst vier keer tegen Bayer Leverkusen (4-5 zege) en hielp zijn ploeg donderdag met twee treffers langs Sporting Portugal (2-0). Na de winterstop produceerde hij al zeven competitietreffers, en dat in vier wedstrijden. Zondag staat de competitiewedstrijd tegen Hertha BSC op het menu en dat betekent voor Dost een weerzien met Roy Beerens.

Hertha staat voorlaatste. "Dat is de ploeg van John Heitinga en mijn oude ploeggenoot van sc Heerenveen, Roy Beerens. Tijd niet gezien, Roy. Ik heb er zin in. Zij iets minder, denk ik. Als je zo laag staat en je moet uit naar Wolfsburg, dan staat de druk er behoorlijk op", zegt hij tegen Helden Online.

Wolfsburg is bezig aan een prima seizoen en staat tweede. "We hebben dus zin in het competitievervolg. We staan tweede met acht punten voor op de nummer drie en tien op de nummer vier. We móeten dus Champions League-voetbal kunnen halen, er zijn geen excuses als we het niet halen. De eerste drie van de Bundesliga spelen Champions League, de nummer vier nog voorronde CL."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen