Verschil van inzicht kost Ojo aanvoerdersband

16 februari 2015, 18:33

Funso Ojo is niet langer de aanvoerder van FC Dordrecht. Dit naar aanleiding van een verschil van inzicht tussen de 23-jarige Belgische middenvelder en de clubleiding over hoe de rol van captain ingevuld moet worden. Josimar Lima draagt voortaan de aanvoerdersband bij de hekkensluiter in de Eredivisie.

"Josimar heeft zich in het verleden bewezen als leider, zowel op het veld als in de kleedkamer", zegt trainer Ernie Brandts tegen RTV Rijnmond. "Op dit moment hebben we een type aanvoerder nodig dat zichtbaar voorop gaat in de strijd en daarin een inspiratiebron is voor zijn medespelers. In de wedstrijd tegen FC Utrecht heeft Josimar zich overigens niet van zijn beste kant laten zien, daarover is met hem gesproken."

Lima kreeg in de wedstrijd tegen FC Utrecht (6-1) rood, net als Marvin Peersman. Laatstgenoemde is voor vijf duels geschorst en ook de club heeft hem disciplinair gestraft. De verdediger is voorlopig teruggezet naar de beloften en daarnaast moet hij maatschappelijke taken verrichten voor zijn werkgever. Peersman werd tegen FC Utrecht van het veld gestuurd vanwege een harde overtreding op Rubio Rubin.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen