Cambuur naar Zwolle: "Liggen mogelijkheden voor ons"

7 maart 2015, 15:48

SC Cambuur is door de overwinning van vorige week op laagvlieger Heracles Almelo zo goed als veilig in de Eredivisie. De Friese formatie kan dan ook vrijuit voetballen als het vanavond (zaterdag) op bezoek gaat bij het dolende PEC Zwolle, dat de laatste vier duels verloor. Henk de Jong ziet kansen voor zijn team en is lovend over de tegenstander uit Overijssel.

"Zwolle is een prachtige ploeg om tegen te spelen. Ron (Jans red.) doet het geweldig met zijn jongens en ik verwacht ook dat het een leuke wedstrijd gaat worden. Hoe ik onze kansen inschat? Ik denk zeker dat er mogelijkheden liggen voor ons", zegt hij op de website van zijn werkgever. Hij is vanzelfsprekend blij met de zege van vorige week op Heracles. "Tuurlijk doet zo'n overwinning goed, ook voor het vertrouwen van de jongens. Dat zie je meteen terug in de trainingen. We hebben wat dat betreft een lekkere week achter de rug en staan en er gewoon hartstikke goed voor."

De coach voort enkele wijzigingen door in zijn basiselftal. Spits Bartholomew Ogbeche, die afgelopen week ziek was, wordt vervangen door Martijn Barto. Calvin Mac-Intosh vervangt de geschorste Vytautas Andriuskevicius. Mikhail Rosheuvel zit wel bij de selectie, maar is door ziekte een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen