Kampioensfeest met smetje voor Brenet: maandag mri-scan

19 april 2015, 10:29
Kampioensfeest met smetje voor Brenet: maandag mri-scan

De wedstrijd tegen sc Heerenveen stond voor alle PSV'ers volledig in het teken van het landskampioenschap, maar voor Joshua Brenet kende de avond een teleurstellend verloop. Dat rechtsachter moest tijdens het kampioensduel met sc Heerenveen wegens een blessure al na 35 minuten spelen vervangen worden door Abel Tamata.

Brenet werd gewisseld wegens liesklachten en zal komende maandag onderworpen worden aan een mri-scan. Daarna zal PSV uitsluitsel kunnen geven over de ernst van de blessure van de vleugelverdediger, die vorige week nog op prachtige wijze trefzeker was tegen PEC Zwolle.

PSV won met 4-1 van Heerenveen, waardoor de 22ste landstitel in de clubhistorie een feit is voor de Eindhovenaren.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen