Wijnaldum: "Ik wil het laten zien in een grote competitie"

15 april 2015, 22:54

Het ligt voor de hand dat Georginio Wijnaldum komende zomer naar het buitenland zal verkassen. De aanvoerder van PSV zette in augustus zijn handtekening onder een nieuw contract in Eindhoven, maar zegt in gesprek met Sky Sports dat hij openstaat voor een vertrek bij de aanstaande landskampioen. "Mocht er een grote club komen, dan zal ik daar zeker over nadenken."

Wijnaldum is één van de drijvende krachten achter het succes van PSV, dat dit seizoen met eenvoud kampioen wordt in de Eredivisie. "Ik kan met mijn kwaliteiten het nodige toevoegen aan een team en dat wil ik ook laten zien in een grote Europese competitie. Het is lastig om te zeggen wanneer ik uit Eindhoven wil vertrekken, maar ik wil wel in een sterkere competitie spelen."

Een overstap naar Engeland lijkt Wijnaldum in ieder geval wel wat. "Ik heb regelmatig contact met jongens als Leroy Fer (Queens Park Rangers, red.) en Tim Krul (Newcastle United, red.). Met hen heb ik het wel eens over de Premier League. Een overstap naar dat land zou goed zijn voor mijn ontwikkeling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen