MVV stelt oud-gedeputeerde Kersten aan als nieuwe preses

27 mei 2015, 13:25

MVV Maastricht heeft een nieuwe voorzitter gepresenteerd. De Jupiler League-club maakt via de officiële kanalen wereldkundig dat oud-gedeputeerde Bert Kersten (64) de nieuwe preses wordt. De geboren Maastrichtenaar is de opvolger van Paul Rinkens.

Kersten is een voormalig Economie-student, oud-leraar en voormalig wethouder. In 2004 werd hij gedeputeerde voor arbeidsmarkt en onderwijs, duurzaamheid en energie. Deze functie heeft hij bijna tien jaar bekleed, eind april nam hij afscheid. "Wij zijn erg blij dat we voor de rol van voorzitter in Bert een bekende Limburger met bestuurlijke ervaring en een groot netwerk hebben gevonden", stelt scheidend voorzitter Rinkens. "Bert is in mijn ogen de juiste man die MVV Maastricht verder kan brengen. Ik draag dan ook met veel vertrouwen de voorzittershamer aan hem over."

"Ik ben zeer verheugd dat ik Paul Rinkens mag opvolgen bij MVV Maastricht", zegt Kerstens over de nieuwe uitdaging. "Paul heeft de club als voorzitter sturing gegeven en vanaf de rand van de afgrond naar 'veilige haven' geloodst. Met dank aan hem en zijn team is de club weer financieel gezond geworden. Er is de afgelopen jaren veel goed werk verricht, maar we zijn er nog niet. De visie die er ligt is een uitstekende koers om deze club verder te versterken en te verankeren in de samenleving. Bijzondere aandacht verdient daarbij het verder versterken van de jeugdopleiding in de meest ruime zin van het woord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen