Onrustig rond stadion van gedegradeerd NAC Breda

31 mei 2015, 19:04

NAC Breda degradeerde zondagmiddag uit de Eredivisie en dat heeft voor veel onrust rond het Rat Verlegh Stadion van de geplaagde club gezorgd. Een paar honderd boze en teleurgestelde supporters verzamelden zich na de verloren thuiswedstrijd tegen Roda JC en maakten trammelant. De mobiele eenheid is ingezet om de gemoederen tot bedaren te brengen.

"Het is onrustig en we bekijken op dit moment hoe de voetbalfans op een goede manier richting huis kunnen worden geleid", stelt een politiewoordvoerster volgens Omroep Brabant. dat meldt dat er een politieman van zijn paard gegooid is. De supporters van NAC mochten het stadion een tijdje niet verlaten en in de thuishaven van de degradant vonden toen ook wat knokpartijen plaats.

Rondom het stadion voerde de ME charges uit tegen de woedende NAC-fans. Een agent is gewond geraakt en zeker vier supporters zijn gearresteerd. De vijftien bussen met Roda JC-fans zijn veilig teruggekeerd naar Kerkrade.

De rust is inmiddels weer wedergekeerd, meldt Omroep Brabant. Er probeerden nog wel supporters het hoofdgebouw in te komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen