Vakbondsbaas in Raad van Commissarissen FC Twente

Ger
7 mei 2015, 18:55

Ton Heerts treedt toe tot de Raad van Commissarissen van FC Twente De 48-jarige voorzitter van de vakbond FNV wordt daarnaast voorzitter van de stichting 'Scoren in de wijk'. Beide functies bij de in financieel zwaar weer verkerende Enschedese club zijn onbezoldigd.

"Ik wil graag een bijdrage leveren om FC Twente door deze moeilijke periode te helpen. Mijn passie voor FC Twente dateert uit mijn prille jeugd en is sindsdien alleen maar gegroeid", zegt Heerts op de website van de eredivisionist. Hij was in zijn huidige woonplaats Apeldoorn een van de initiatiefnemers van supportersvereniging FC Twente United Nederland. In zijn vrije tijd is de geboren Tukker ook voorzitter van de amateurclub Apeldoornse Boys. Beide nevenfuncties zal hij vanwege zijn benoeming beëindigen.

Voorzitter Aldo van der Laan van FC Twente: "Het is voor de club erg goed nieuws dat iemand met het statuur van Ton Heerts toetreedt tot het bestuur. Hij is een ervaren bestuurder met een frisse blik en een groot netwerk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen