Buffon: "Had er op bepaald punt echt geloof in"

7 juni 2015, 00:23
Buffon:

Gianluigi Buffon had, ondanks het wervelende begin van FC Barcelona, het geloof dat hij met Juventus de Champions League-finale kon winnen. De Italianen kwamen de vroege 1-0 achterstand ook te boven, maar uiteindelijk wonnen de Catalanen met 3-1 in Berlijn.

"Ik ben een jongen die altijd wel gebalanceerd weet om te gaan met vreugde en teleurstellingen. Dit is één van de teleurstellende momenten die hoort bij sport, maar eerder hebben we zoveel mooie momenten gedeeld met onze fans", aldus Buffon bij Sky Italia. "Het is jammer dat we de finale niet hebben kunnen winnen om ons avontuur in stijl af te sluiten, al had ik er op een bepaald punt wel echt geloof in."

Juventus won dit seizoen in eigen land wel de landstitel en de beker.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen