Roda verwelkomt aanwinsten Van Son en Palacios

Ger
17 juni 2015, 22:52
Roda verwelkomt aanwinsten Van Son en Palacios

Roda JC heeft de selectie versterkt met Jens van Son. De 26-jarige verdediger, die tevens als middenvelder uit de voeten kan, komt over van FC Eindhoven. Hij maakte al sinds het seizoen 2006/2007 deel uit van de eerste selectie van de Brabanders. Van Son (foto) tekent een contract voor drie jaar in Kerkrade.

De promovendus legde ook Santiago Palacios Macedo vast. De 24-jarige aanvaller wordt overgenomen van De Treffers uit de Topklasse. De Mexicaan was afgelopen seizoen goed voor 27 doelpunten. Palacios, die evenals Van Son transfervrij is, gaat twee seizoenen bij Roda aan de slag. In de overeenkomst is een optie voor nog een jaar opgenomen. Hij werkte in maart al een meerdaagse stage af bij Roda.

"Van Son en Palacios stonden al een tijdje op ons lijstje", zegt algemeen directeur Wim Collard op de clubwebsite. "Wij zijn blij dat we met beide spelers tot overeenstemming zijn gekomen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen