Avci ziet AZ als favoriet: "Zij hebben meer ervaring"

29 juli 2015, 20:31

Abdullah Avci, de trainer van het Turkse Istanbul BB, ziet AZ als favoriet voor de dubbele confrontatie in de derde voorronde van de Europa League. De equipe van Avci debuteert in Europees verband, terwijl de Alkmaarse opponent in de laatste jaren regelmatig de grens over is gegaan en daarbij ook goed heeft gepresteerd.

"Ik ben trots op deze club", zegt Avci op AZ.nl. "Dit is de eerste keer dat Istanbul BB in Europees verband speelt. Ik zie AZ daarom als favoriet, want die club heeft veel meer Europese ervaring dan wij. Ze hebben recent in de Champions League gespeeld en zijn in de afgelopen jaren tweemaal Europees kwartfinalist geweest. Wij zullen alles op alles moeten zetten om hier een goed resultaat te halen. Dat zal ons de nodige zelfvertrouwen geven."

"Vorig seizoen hebben we een ontzettend knappe vierde plaats in de Turkse competitie behaald", vervolgt Avci. "We verdienen het om hier te staan. We hebben wat ervaring in huis gehaald, bijvoorbeeld met Emre Belözo?lu. Onze speelwijze zal ook iets anders zijn dan vorig seizoen. Of Emre speelt? Hij is niet helemaal fit, dus wellicht kan hij niet meedoen."

AZ en Istanbul BB treffen elkaar donderdag in Alkmaar, de return is een week later in Turkije.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen