Deen Hansen fluit Ajax, Oostenrijkse arbiter voor AZ

24 augustus 2015, 10:56
Deen Hansen fluit Ajax, Oostenrijkse arbiter voor AZ

Kenn Hansen is door de Europese voetbalbond aangewezen als scheidrechter voor de return tussen het Tsjechische FK Jablonec en Ajax in de play-offs van de Europa League. De Deense scheidsrechter floot één keer eerder een duel van een Nederlandse club; vorig seizoen was hij de leidsman bij Feyenoord-Zorya (4-3).

AZ krijgt in de terugwedstrijd tegen Astra Giurgiu te maken met een Oostenrijkse scheidsrechter. Robert Schörgenhofer ontfermt zich over het duel van de Alkmaarders. Schörgenhofer stond al eens aan de leiding bij het Nederlands elftal (tegen Noord-Ierland), FC Twente (tegen Steaua Boekarest) en sc Heerenveen (tegen Ventspils).

AZ ging afgelopen donderdag met 3-2 onderuit gingen in Roemenië en moet zodoende aan de bak in de return. Ajax verdedigt een 1-0 voorsprong tegen Jablonec. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase van de Europa League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen