Koeman wijst naar arbitrage na uitschakeling in EL

28 augustus 2015, 07:44

Voor Ronald Koeman en Southampton zit het Europese avontuur er alweer op. In de play-off van de Europa League verloor de Engelse ploeg van FC Midtjylland, de kampioen van Denemarken. Na een 1-1 gelijkspel in Engeland verloor Southampton de return donderdagavond met 1-0.

Koeman noemt de teleurstellende uitschakeling van zijn ploeg, in de vorige ronde veel te sterk voor Vitesse, ongelukkig. "In beide wedstrijden waren we de betere ploeg en kregen we de meeste kansen", zegt de coach, die nadrukkelijk wijst naar de arbitrage. "In de thuiswedstrijd werd een doelpunt van ons onterecht afgekeurd wegens buitenspel, hier hadden we een penalty moeten krijgen na een handsbal. We hebben keihard gewerkt, maar soms heb je de juiste beslissingen nodig. Die kregen we niet. In mijn ogen is dat bepalend geweest voor dit eindresultaat."

Ook in de Premier League draait Southampton vooralsnog matig. De ploeg wacht na drie wedstrijden nog op zijn eerste zege van het seizoen. Dit weekend komt het bescheiden Norwich City op bezoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen