Wenger: "Door eigen schuld berg te beklimmen"

10 augustus 2015, 13:30

Arsenal wordt gezien als een serieuze kandidaat voor de titel in de Premier League, maar beleefde zondag een valse start. De Londenaren openden het seizoen met een thuisnederlaag tegen stadgenoot West Ham United (0-2).

"We zijn afgestraft voor ons verdedigingswerk. We hebben twee goedkope goals weggegeven, waardoor we door onze eigen schuld een berg te beklimmen hadden", mopperde manager Arsene Wenger na afloop op de persconferentie. "West Ham is iets verder in de voorbereiding, zij hebben al meer competitieve wedstrijden gespeeld dan wij en dat wisten we", aldus Wenger, doelend op het Europa League-avontuur van West Ham.

"Wij waren een beetje nerveus en hebben de basis van deze sport niet gerespecteerd. Niemand heeft vandaag een overtuigend optreden afgeleverd", vervolgde Wenger. "Hoe je reageert op teleurstellingen bepaalt of je een goed seizoen beleeft. We moeten hier snel op reageren, want we hebben een lastig programma in het begin."

Arsenal speelt in de komende weken tegen Crystal Palace (uit), Liverpool (thuis), Newcastle United (uit), Stoke City (thuis) en Chelsea (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen