Cocu hoopt dat PSV heeft geleerd van vorige nederlagen

Ger
29 september 2015, 20:30

PSV hoopt de verrassende overwinning op Manchester United in de Champions League een goed vervolg te geven in de uitwedstrijd tegen CSKA Moskou. Trainer Phillip Cocu rekent zich echter allerminst rijk. Hij stelt dat de Eindhovenaren woensdag voor een lastige klus staan.

"Het is een heel goede ploeg, een goed team. Een team dat eigenlijk al een aantal jaren in bijna dezelfde samenstelling speelt. Er zitten duidelijk vaste patronen in, vanuit een goede organisatie met individueel zeer goede spelers die ook persoonlijk wapens hebben. We zullen net als tegen Manchester United hard moeten werken", aldus Cocu op de website van PSV.

De Brabantse club heeft het traditioneel lastig tegen Russische tegenstanders. Afgelopen seizoen in de Europa League waren Dinamo Moskou en Zenit Sint Petersburg nog te sterk. Cocu: "We toen hebben lessen gehad in effectiviteit. Je kunt goed spelen tegen Zenit en Dinamo, maar dat wil niet zeggen dat je een goed resultaat haalt. Ik hoop dat we daar van geleerd hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen