Juventus wint wél in CL: "Meer ruimte dan in Serie A"

16 september 2015, 07:52

In de Serie A wil het, met één punt uit de eerste drie wedstrijden, nog niet vlotten bij Juventus. De Italiaanse topclub heeft haar zinnen dinsdagavond kunnen verzetten in de Champions League en boekte in de eerste wedstrijd van het miljoenentoernooi een prachtig resultaat. De zwart-witten wonnen met 1-2 bij Manchester City.

Massimiliano Allegri was na afloop van de winst in het Etihad Stadium lovend over zijn spelersgroep. "De jongens hebben het geweldig gedaan, het was lastig", zegt de coach van Juventus, die de afgelopen tijd behoorlijk onder druk stond. "Dit geeft ons vertrouwen een flinke boost en zal ons verder helpen. Een nederlaag had het alleen maar erger gemaakt en dat wilden we absoluut voorkomen. Dit is het keerpunt."

Allegri geeft antwoord op de vraag waarom het in de Champions League wel lukt, maar in de Serie A niet. "In Italië krijg je minder ruimte en moet je meer geconcentreerd zijn. De wedstrijden in Europa zijn ander. Bovendien maakt de Champions League wat extra's los", besluit de keuzeheer van La Vecchia Signora.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen