Van der Wiel: "Mooi dat ik weer aan spelen toekom"

16 september 2015, 17:59

Gregory van der Wiel kwam dit seizoen nog niet echt aan bod bij Paris Saint Germain, maar maakte dinsdagavond wel de negentig minuten vol in de Champions League-wedstrijd tegen Malmö FF. Met de regerend kampioen van Frankrijk won hij met 2-0 van de Zweedse club. Van der Wiel is blij dat hij weer zijn opwachting mag maken bij de club uit Parijs.

De drie punten smaken zeer zoet bij Van der Wiel. "We hielpen onszelf in het zadel, door snel te scoren", doelt hij op de 1-0 van Angel Di Maria. "Hij is geweldig. Door zijn dribbels en passes werd een stuk makkelijker. We zijn blij dat wij hem hier hebben", zegt de Oranje-international over de Argentijnse zomeraanwinst. "We creëerden na de 1-0 nog veel meer kansen en hadden nog wel vaker kunnen scoren dan twee keer", aldus de rechtsachter, die Edinson Cavani de 2-0 zag aantekenen.

Van der Wiel moest er even op wachten, maar is dus eindelijk weer in beeld bij Paris Saint Germain. "Persoonlijk ben ik erg blij met de eerste minuten van het seizoen. Het is mooi dat ik weer aan spelen toekom."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen