Agüero voorlopig aan de kant door hamstringproblemen

Ger
9 oktober 2015, 08:26

De eerste kwalificatiewedstrijd van Argentinië op weg naar het WK van 2018 is zeer vervelend verlopen voor Sergio Agüero. De spits van Manchester City viel tegen Ecuador al vroeg uit wegens hamstringproblemen.

De 27-jarige Agüero, die afgelopen zaterdag in de Premier League nog vijf keer scoorde tegen Newcastle United, was al niet fit aan het kwalificatieduel begonnen. "We hebben hem deze week goed verzorgd en hij voelde zich voor aanvang van de wedstrijd prima, maar al gauw kwam de pijn terug. De blessure is nu verergerd en hij zal niet meedoen tegen Paraguay", aldus bondscoach Gerardo Martino.

Carlos Tevez, de vervanger van Agüero, kon niet voorkomen dat Ecuador door twee late goals uiteindelijk met de zege aan de haal ging in Buenos Aires (0-2). Argentinië moet het momenteel ook al stellen zonder de langdurig geblesseerde Lionel Messi.

Afhankelijk van de ernst van de blessure moet Agüero mogelijk ook een van meerdere duels van zijn club City missen. De Engelse topclub hervat de Premier League over acht dagen met een thuiswedstrijd tegen Bournemouth. Een week later wacht de topper op het veld van Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen