Cocu: "Worden andere dingen gevraagd in het topvoetbal"

20 oktober 2015, 20:45

PSV-coach Phillip Cocu weet dat er in de Champions League 'andere dingen gevraagd worden', maar die heeft de landskampioen in de eerste speelronde ook laten zien tegen Manchester United. Woensdag gaat PSV op de derde speeldag op bezoek bij VfL Wolfsburg.

"Het is duidelijk dat je tegen ploegen in de Champions League weinig fouten kunt maken", zegt Cocu op de officiële website van PSV. "Er worden andere dingen gevraagd in het topvoetbal en dat zullen we ook moeten brengen. Dat hebben we tegen Manchester United laten zien, als we daar niet optimaal in zijn dan wordt het een zware strijd."

Cocu kijkt ook nog even terug op het duel met Excelsior van afgelopen zaterdag, waarin in de slotfase een 1-0 voorsprong uit handen werd gegeven (1-1). "We hebben deze wedstrijd uiteraard teruggekeken en als je die wedstrijd ziet, kun je zien dat we een groot aantal kansen hebben gecreëerd maar moeite hadden met afronden. In de laatste fase van een duel moet je risico's afwegen en uiteindelijk moet je het resultaat binnenhalen. Daar zit zeker nog winst in voor ons. Tegen een sterke tegenstander als Wolfsburg kunnen we ons weinig fouten permitteren."

Wie tegen Wolfsburg de geschorste Santiago Arias gaat vervangen bij PSV laat Cocu nog even in het midden. "Simon (Poulsen, red.) is fit en inzetbaar en laat ik zeggen dat hij één van de kandidaten is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen