De Jong niet boos op Mulder: "Gaf zijn fout toe"

17 oktober 2015, 21:43

Na een goede openingsfase kwam SC Cambuur zaterdag in de thuiswedstrijd tegen AZ toch met 0-1 achter. Vincent Janssen opende in de 26ste minuut de score, maar vanwege hands had de goal eigenlijk niet mogen tellen. Cambuur-coach Henk de Jong neemt arbiter Siemen Mulder echter niets kwalijk.

"Ik kom op voor de scheidsrechter. Hij kwam in de rust bij me en gaf zijn fout toe. Hij lult er niet omheen", citeert de twitterpagina van Cambuur de sportieve De Jong. De Friese ploeg eindigde de wedstrijd met tien man, doordat Wessel Dammers in de 85ste minuut zijn tweede gele kaart kreeg. In de fase daarvoor was Cambuur de betere ploeg. "We komen terug en hebben AZ op de rug liggen. We moesten even doordrukken, maar het had 5-5 kunnen staan", aldus de Jong.

Cambuur is na negen speeldagen nog zonder zege in de Eredivisie, maar De Jong ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. "We moeten nog beter voetballen, de jongens kunnen veel beter. De overwinning komt eraan. Het publiek is fantastisch", besluit de tacticus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen